Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search

Hurmaava grazing table on helppo toteuttaa

Grazing table – näin loihdit juhlien näyttävimmät tarjoilut

Juoma ja ruoka, Viinit, Ruoka ja juoma, Freixenet, Marqués de Cáceres

Ihastuta juhlavieraasi ja taiteile kauden parhaiden viinien kanssa nautittavaksi upea grazing table.

Valitsimme juhlapöytään herkulliset, monikäyttöiset viinit, jotka maistuvat läpi illan riippumatta rakentamasi pöydän teemasta. 

Luotettava laatukuohuviini

Freixenet Cordon Negro Organic Cava Brut

Tyylikkään täyteläinen ja runsaan hedelmäinen Cava sopii erityisesti talvikauden juhliin. Cava on myös luonteva valinta tapastyyppisten tarjottavien kanssa nautittavaksi.

12 49
0.75 L

Freixenet Cordon Negro Organic Cava Brut

DO Cava

Lue lisää

Ryhdikäs riesling

Arthur Metz Riesling Grand Cru Altenberg de Bergbieten

Yksi vieraidesi lempiviini on todennäköisesti hyvä riesling. Ja jos haluat tarjota parasta, valitse Arthur Metz! Tämä grand cru tason riesling ei jätä ketään kylmäksi ja hurmaa moniulotteisuudellaan.

19 98
0.75 L

Arthur Metz Riesling Grand Cru Altenberg de Bergbieten

Lue lisää

Paras punaviini

Marqués de Cáceres Crianza

Punaviini juustoille ja leikkeleille? – valitse Rioja! Tempranillo-lajikkeesta valmistettu Marqués de Cáceres Crianza on maukkaan marjaisa ja sopivan täyteläinen punaviini monenlaisten herkkujen kaveriksi.

14 50
0.75 L

Marqués de Cáceres Crianza

DOCa Rioja

Lue lisää

Miten loihditaan upea grazing table juhliin?

Tämän hetken isoimpia trendejä juhlissa on näyttävä grazing table eli suomalaisittain napostelupöytä. Herkut sommitellaan suoraan pöydälle leivinpaperin päälle, jolloin voit keskittyä vieraisiin ja itse juhlaan keittiössä hääräämisen sijaan. Naposteluun sopivat mainiosti erilaiset juustot, leikkeleet, kasvikset, hedelmät, marjat, oliivit, pähkinät, dipit, suolakeksit sekä leivät. Koristelussa vain mielikuvitus on rajana; lisää tarjottavien sekaan vaikkapa tuoreita yrttejä ja syötäviä kukkia.

1. Suunnittele

Huomioi vieraiden erikoisruokavaliot ja allergiat. Suunnittele tarjottavat juhlan teeman tai sesongin mukaan. Voit tehdä pöydästä omannäköisesi, se voi olla vaikka italialainen, kasvispainoitteinen, makea pöytä tai ihan mitä vain.

2. Esivalmistele

Leikkaa herkut pieniksi suupaloiksi. Jokaisen juustotyypin voi leikata omaan muotoonsa. Leikkeleet voi taitella ruusuiksi tai pyöräyttää ne rulliksi, ja marjoja voi seivästää pieniin tikkuihin. Laita hillot, oliivit ja muut nestettä sisältävät lisukkeet pikku kippoihin. Keksit kannattaa laittaa erillisiin astioihin, jolloin ne pysyvät rapeina.

3. Rakenna

Siirrä pöytä huoneen keskelle, jolloin sen ympärille mahtuu paremmin keräämään naposteltavia. Valitse juhlien teemaan sopiva pöytäliina ja aseta sen päälle leivinpaperia. Voit halutessasi käyttää kakkualustoja ja muita kotoa löytyviä tarjoiluastioita kerroksien luomiseen. Asettele eri herkut ympäri alustaa oman visiosi mukaan. Jotta lopputulos on mahdollisimman runsas, täytä kaikki kolot esimerkiksi pähkinöillä, marjoilla tai viinirypäleillä. Koristele kukilla, yrteillä jne. More is more! Laita myös viinibaariin muutamia erilaisia viinejä tarjolle.

4. Nauti juhlista, tarjoiluista ja yhteisestä ajasta vieraidesi kanssa!

Hartwall VIP – Suomen kuplivin yhteisö

Hartwall VIP-klubin jäsenenä pääset juoma-alan sisäpiiriin: saat kuumimmat juomatrendit suoraan sähköpostiisi, osallistut automaattisesti kuukausittaisiin arvontoihin ja saat virkistäviä etuja. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitä suomalaiset tulevaisuudessa juovat!