Inspiroidu Inspiroidu Trendit ja vinkit Hyvinvointi Bränditarinat Juoma ja ruoka Olut Viinit vanha Kaikki Instagram Instagram Hartwall Viinisi Inspiroidu viineistä Bränditarinat Mattsson - olutseikkailijan valinta Mattssonin erikoisoluet nojaavat paikallisuuteen ja Päijät-Hämeen parhaisiin raaka-aineisiin. Välillä oluen ystävä täytyy myös yllättää – vaikkapa porkkanamehulla. Juoma ja ruoka, Viinit MasterChef reseptit: 4. jakson Miskan huikea frittikana ja Yali Wetland Reserva Gewürztraminer Kaikkien ruokaa rakastavien ja innokkaiden kotikokkien lempiohjelmassa riittää jännitettävää joka viikko, kun osallistujat kilpailevat toisiaan vastaan erilaisissa tehtävissä. Hartwall Viinisi tekee yhteistyötä MasterChefin kanssa ja joka viikko jaamme viinivinkkimme yhdelle jakson resepteistä! Juoma ja ruoka, Olut, Tietoa oluesta, Olut ja ruoka Olut ruoanlaitossa – käy lähes kaikkeen keitoista kakkuihin Olut ruoanlaitossa voi kuulostaa yllättävältä, mutta itse asiassa olut toimii kokkauksessa jopa viiniä paremmin. Olut käy kastikkeisiin, patoihin, marinadeihin, leivontaan – jopa siirapiksi jäätelön päälle. Testaa olutreseptejämme ja ylläty! Juoma ja ruoka, Olut, Tietoa oluesta, Olut ja ruoka Olut ja ruoka – nämä makuparit toimivat takuuvarmasti Olut ei ole vain seurustelujuoma, vaan myös erinomainen ruokajuoma. Lukuisista oluttyypeistä löytyy täydellinen makupari kaikille ruoille, oli sitten kyse perinteisistä tai eksoottisista mauista – tai vaikka jälkiruoasta. Kokosimme vinkit, mitkä oluet ja ruoat sopivat yhteen! Juoma ja ruoka, Olut, Olut ja ruoka Tumma olut ja riistapata on syvien makujen täydellinen kombo Paahteinen tumma lager on parhaimmillaan aromikkaiden liharuokien kanssa. Yhdistä olut ja riistapata: maltainen antaa makua padan liemelle, jossa on myös pekonia, sieniä ja juureksia – ja tietenkin samaa juomaa kaadetaan tuoppiin. Juoma ja ruoka, Olut, Olut ja ruoka IPA tasapainottaa mausteisia ruokia: aasialaiset kanaburgerit IPA-majoneesilla Sitruksinen IPA on loistava pari aasialaisille mauille ja street foodille, joiden tuhtia mausteisuutta raikas olut tasapainottaa. Näissä aasialaisissa kanaburgereissa majoneesikin saa kivan lisätwistin IPA:sta. Juoma ja ruoka, Olut, Olut ja ruoka Vaalea lager on täydellinen pari pubiruoalle: klassinen fish & chips Oluiden kestosuosikki vaalea lager on ruokajuomana moniottelija, jonka kanssa käy yksi jos toinenkin ruokalaji. Ihan ehdoton se on kuitenkin pubiruoan, kuten fish & chipsin, kanssa. Tiesitkö muuten, että kalan frittitaikinaan kuuluukin perinteisesti loraus olutta? Juoma ja ruoka, Olut Portterin rinnalle sopivat tuhdit liharuoat: olutliemessä haudutetut karitsanpotkat Paahteisen portterin seuraksi sopii ruoka, jossa on samanlaista jykevyyttä kuin tummassa oluessa itsessään. Tässä reseptissä portteri paritetaan karitsanpotkien kanssa. Erityisen toimivaksi kombon tekee se, että potkat haudutetaan portteriliemessä. Juoma ja ruoka, Olut, Olut ja ruoka Stout on jälkiruokaoluiden ykkönen: supersuklaiset Guinness-browniet Legendaarinen stout Guinness paritetaan usein tuhtien liharuokien tai irlantilaisittain ostereiden kanssa, mutta – kyllä – se toimii täydellisesti myös suklaan seurassa. Supersuklainen Guinness-brownie saa kuohkeutensa oluesta ja raikkautta hedelmistä. Testaa ja ylläty, miten hyvin tumma olut ja suklaa sopivat yhteen! Näytä edelliset 35 / 60 Näytä lisää Juomat: Juomat elämän jokaiseen hetkeen Herkullisesta juomavalikoimastamme löydät uudet ja vanhat virkistävät suosikkisi. Tutustu
Bränditarinat Mattsson - olutseikkailijan valinta Mattssonin erikoisoluet nojaavat paikallisuuteen ja Päijät-Hämeen parhaisiin raaka-aineisiin. Välillä oluen ystävä täytyy myös yllättää – vaikkapa porkkanamehulla.
Juoma ja ruoka, Viinit MasterChef reseptit: 4. jakson Miskan huikea frittikana ja Yali Wetland Reserva Gewürztraminer Kaikkien ruokaa rakastavien ja innokkaiden kotikokkien lempiohjelmassa riittää jännitettävää joka viikko, kun osallistujat kilpailevat toisiaan vastaan erilaisissa tehtävissä. Hartwall Viinisi tekee yhteistyötä MasterChefin kanssa ja joka viikko jaamme viinivinkkimme yhdelle jakson resepteistä!
Juoma ja ruoka, Olut, Tietoa oluesta, Olut ja ruoka Olut ruoanlaitossa – käy lähes kaikkeen keitoista kakkuihin Olut ruoanlaitossa voi kuulostaa yllättävältä, mutta itse asiassa olut toimii kokkauksessa jopa viiniä paremmin. Olut käy kastikkeisiin, patoihin, marinadeihin, leivontaan – jopa siirapiksi jäätelön päälle. Testaa olutreseptejämme ja ylläty!
Juoma ja ruoka, Olut, Tietoa oluesta, Olut ja ruoka Olut ja ruoka – nämä makuparit toimivat takuuvarmasti Olut ei ole vain seurustelujuoma, vaan myös erinomainen ruokajuoma. Lukuisista oluttyypeistä löytyy täydellinen makupari kaikille ruoille, oli sitten kyse perinteisistä tai eksoottisista mauista – tai vaikka jälkiruoasta. Kokosimme vinkit, mitkä oluet ja ruoat sopivat yhteen!
Juoma ja ruoka, Olut, Olut ja ruoka Tumma olut ja riistapata on syvien makujen täydellinen kombo Paahteinen tumma lager on parhaimmillaan aromikkaiden liharuokien kanssa. Yhdistä olut ja riistapata: maltainen antaa makua padan liemelle, jossa on myös pekonia, sieniä ja juureksia – ja tietenkin samaa juomaa kaadetaan tuoppiin.
Juoma ja ruoka, Olut, Olut ja ruoka IPA tasapainottaa mausteisia ruokia: aasialaiset kanaburgerit IPA-majoneesilla Sitruksinen IPA on loistava pari aasialaisille mauille ja street foodille, joiden tuhtia mausteisuutta raikas olut tasapainottaa. Näissä aasialaisissa kanaburgereissa majoneesikin saa kivan lisätwistin IPA:sta.
Juoma ja ruoka, Olut, Olut ja ruoka Vaalea lager on täydellinen pari pubiruoalle: klassinen fish & chips Oluiden kestosuosikki vaalea lager on ruokajuomana moniottelija, jonka kanssa käy yksi jos toinenkin ruokalaji. Ihan ehdoton se on kuitenkin pubiruoan, kuten fish & chipsin, kanssa. Tiesitkö muuten, että kalan frittitaikinaan kuuluukin perinteisesti loraus olutta?
Juoma ja ruoka, Olut Portterin rinnalle sopivat tuhdit liharuoat: olutliemessä haudutetut karitsanpotkat Paahteisen portterin seuraksi sopii ruoka, jossa on samanlaista jykevyyttä kuin tummassa oluessa itsessään. Tässä reseptissä portteri paritetaan karitsanpotkien kanssa. Erityisen toimivaksi kombon tekee se, että potkat haudutetaan portteriliemessä.
Juoma ja ruoka, Olut, Olut ja ruoka Stout on jälkiruokaoluiden ykkönen: supersuklaiset Guinness-browniet Legendaarinen stout Guinness paritetaan usein tuhtien liharuokien tai irlantilaisittain ostereiden kanssa, mutta – kyllä – se toimii täydellisesti myös suklaan seurassa. Supersuklainen Guinness-brownie saa kuohkeutensa oluesta ja raikkautta hedelmistä. Testaa ja ylläty, miten hyvin tumma olut ja suklaa sopivat yhteen!