Moi, mitä etsit?

search
20.9.2018

Hartwall kutsuu kaikki Iloisten Lasten Limujuhlaan 7.10. – ilmaistapahtuman tähtinä Muumit

Hartwall järjestää kaikille avoimen Iloisten Lasten Limujuhlan Lahdessa lokakuun ensimmäisenä sunnuntaina kello 12-15. Mahtava Muumi-show, vauhdikkaat esitykset, puuhapisteet ja pomppulinna valtaavat Hartwallin Lahden panimolta löytyvän Isojano-areenan. Luvassa on mukavaa tekemistä ja pieniä herkkuja kaikenikäisille lapsille.

Hartwallin Lahden panimon Isojano-Areena lastataan pian pomppulinnoilla, ilmapalloilla, puuhapisteillä ja pienille juhlavieraille suunnatuilla esityksillä: tiedossa on riemukas Iloisten Lasten Limujuhla.

Juhlapäivänä kello 13 lavalle nousevat rakastetut Muumit, jotka viihtyvät juhlavieraiden seurassa vielä esityksensä jälkeenkin. Muumien lisäksi lavan valtaavat Salpauksen Sirkusartistikoulun oppilaat sekä LCS Panthersin Attica-cheerleadingjoukkue vauhdikkailla esityksillään.

Mukana menossa on liikuntaseikkailupuisto HopLop, joka tuo paikalle ison pomppulinnan. Pienille pystytetään oma pomppulinnaliukumäki. Luvassa on kasvomaalauksia, piirustus- ja värityspiste, pienten oma keilapeli sekä isompien jääkiekon tarkkuuslaukaisukisa. Fazer on mukana jakamassa pieniä makupaloja. Limujuhlassa kippistellään tietysti Hartwallin virvoitusjuomilla ja vesillä. Eikä säästäkään tarvitse huolehtia, sillä juhla-alue on katettu.

Limujuhlat järjestetään lahtelaisvoimin

Hartwallin toimitusjohtaja Kalle Järvinen kertoo, että lastenjuhla on odotettu tapahtuma Hartwallillakin: ”Täytyy myöntää, että olemme todella innoissamme lastentapahtumasta ja henkilökuntamme on ollut ilolla järjestämässä sitä. Lahti on Hartwallin koti ja on mahtavaa voida ilahduttaa lapsiperheitä Lahden seudulta ja kauempaakin. Lämpimästi tervetuloa juhlimaan, toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle!”

Iloisten Lasten Limujuhla

Paikka: Hartwallin Lahden panimon piha, Isojano-Areena, Kasaajankatu 13.
Aika: sunnuntai 7. lokakuuta klo 12−15.

Tervetuloa mukaan juhlimaan!

Pysäköintitilaa löytyy panimon parkkipaikoilta, ja tapahtumapaikalla on myös lastenhoitopiste. Lounasta voi ostaa paikan päältä: Casseli-ravintoloiden kokit ovat valmistaneet juhlien buffet-pöytään pizzaa, salaatteja ja muita herkkuruokia.