Moi, mitä etsit?
Francisco Gómez viljelee Alicanten tilallaan kaiken luomu- ja biodynaamisten periaatteiden mukaan, mikä tarkoittaa kemiallisista lannoite- ja tuholaistorjunta-aineista kieltäytymistä. Kaikki tilan viinit sopivat vegaaneille ja ovat V-sertifioituja, koska valmistuksessa ei ole käytetty eläinperäisiä lisäaineita. Fransciscon viinistä löytyy tummaa kirsikkaa, luumua , yrttejä sekä hieman mausteisuutta.
Vuonna 2001 Francisco Gómez näki ensi kertaa ikivanhan La Serratan viinitilan. Loivien kukkuloiden suojaama vihreä paratiisi oli juuri sellainen paikka, josta hän oli haaveillut. Niin Alicanteen, Villenan kaupungin helmaan, syntyi moderni tila, jonka filosofian ytimessä on korkea laatu ja ympäristön kunnioittaminen. Francisco Gómez viljelee kaiken luomu- ja biodynaamisten periaatteiden mukaan, mikä tarkoittaa kemiallisista lannoite- ja tuholaistorjunta-aineista kieltäytymistä. Viinitarhoilla ei myöskään saa käyttää kännyköitä, koska signaalien katsotaan häiritsevän köynnöksiä. Kaikki tilan viinit sopivat vegaaneille ja ovat V-sertifioituja.
Ruokasuositus:
porsas,
nauta,
grilli
Tuottaja: Francisco Gomez
Rypäle: Cabernet Sauvignon, Bobal
Väri: Rubiininpunainen
Makutyyppi: mehevä & hilloinen
Maku: Tummaa kirsikkaa, luumua , yrttejä sekä hieman mausteisuutta
Tuoksu: Tumman marjaisa
Alkoholi -%: 13.5
Tarjoilulämpötila: 16-18
Pullokoko: 0.75l
Pakkaustyyppi: Lasipullo
Saatavuus: Alko (913987)