Moi, mitä etsit?
Tuotettu taidokkaasti Nebbiolo-rypäleistä. Valmistusmenetelmä "Chiavennasca", jossa tarkoin valikoidut rypäleet on kuivatettu 3kk ajan. Tällöin rypäleistä tulee pehmeitä ja aromikkaita, ja alkoholipitoisuus nousee yli 14,5% tuoden makua rypäleille. Messere on muinoin tarkoittanut parhaiden viinimaiden omistajaa. Tämän nimen alla on valmistettu tämä viini, joka muistuttaa perinteisestä ja laadukkaasta Valtellinan alueen viininvalmistuksesta nykypäivänä. Viini on kypsynyt 20kk, joista 12kk tynnyrissä.
Awards:
OSCAR DOUJA D'OR 2004;1999;1997;1991
PREMIO DOUJA D'OR 2008;2005;2002;2001
MEDAGLIA D'ORO CERVIM 2011;2010;2007;1996;1995;1994;1993
MEDAGLIA D'ARGENTO CERVIM 1999;1997;1992;1991
MEDAGLIA DI BRONZO CERVIM 1995
MENZIONE D'ONORE CERVIM 2003;2002;2001;1999
Ruokasuositus:
suurriista,
juusto
Rypäle: 100% Nebbiolo
Väri: Tummanpunainen
Makutyyppi: vivahteikas & kehittynyt
Maku: Täyteläinen, tanniininen, hapankirsikkainen, kypsän karpaloinen, kevyen pippurinen, mausteinen, tasapainoisen tamminen, tyylikäs, pitkä
Tuoksu: 0
Alkoholi -%: 15.5
Tarjoilulämpötila: 0
Pullokoko: 0.75l
Pakkaustyyppi: 0
Saatavuus: Alko (483097)