Lasiin ja lautaselle: riesling ja vietnamilainen kesäsalaatti
Vietnamilainen kesäsalaatti ja Hans Baer Riesling
Rieslingin makeus ja raikkaus sopivat mainiosti vietnamilaiselle kesäsalaatille, joka on täynnä tuoreita makuja.
Resepti
Vietnamilainen kesäsalaatti katkaravuilla ja mausteisella maapähkinädipillä
100 g riisinuudeleita 100 g katkarapuja 1 kurkku suikaloituna ohuiksi tikuiksi 1 avokado viipaloituna Tuoretta minttua ja korianteria 1 dl valmista maapähkinäkastiketta (vietnamilainen tai aasialainen)

Keitä riisinuudelit pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja huuhtele kylmällä vedellä. Aseta sivuun.
Suikaloi kurkku, viipaloi avokado ja pilko tuore minttu ja korianteri.
Tarjoilu: Aseta riisinuudelit, katkaravut, kurkku, avokado ja yrtit lautaselle. Tarjoile maapähkinädipin kanssa.
