Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search

Lasiin ja lautaselle: puolikuiva rosee ja tarte flambée

Tarte flambée sienillä ja JP. Chenet Rosé

Juoma ja ruoka, Viinit, Ruoka ja juoma, Ruoka & juoma

Kokeile perinteistä Alsacen alueen valkoista pizzaa raikkaan roseeviinin kaverina.

Resepti

Tarte flambée sienillä

200 g tuoreita sieniä (herkkusieniä tai suppilovahveroita) 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna 1 pizzapohja (valmis tai itse tehty) 1 dl kermaviiliä 100 g juustoraastetta (esim. Gruyère tai Emmental) Tuoretta rosmariinia koristeluun Oliiviöljyä paistamiseen
  • Paista sienet ja hienonnettu valkosipuli oliiviöljyssä, kunnes sienet ovat pehmeitä ja saavat kauniin värin. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

  • Täytteen valmistaminen: sekoita kermaviili ja juustoraaste keskenään.

  • Levitä pizzapohja uunipellille. Levitä kermaviili-juustoseos tasaisesti pohjan päälle. Lisää paistetut sienet ja valkosipuli pizzan päälle.

  • Paista pizzaa 220 °C:ssa noin 10-12 min. kunnes juusto on sulanut.

  • Ripottele päälle tuoretta timjamia tai rosmariinia. Suolaa ja pippuria maun mukaan.

JP. Chenet Rosé 8%
0.75 L

JP. Chenet Rosé 8%

Vin de France

Lue lisää