Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search

Lasiin ja lautaselle: cabernet sauvignon ja possu-ramen

Mausteinen possu-ramen ja Gato Negro Cabernet Sauvignon

Juoma ja ruoka, Viinit, Ruoka ja juoma, Ruoka & juoma

Tumman marjaisa cabernet sauvignon täydentää korealaisen mausteisen possun ja ramenin umamista makua.

Resepti

Mausteinen possu-ramen

200 g porsaanfileetä 1 rkl gochujang (korealainen chilitahna) 2 rkl soijakastiketta 1 rkl riisiviinietikkaa 200 g ramen-nuudeleita 1 porkkana 2 kevätsipulia 1 kananmuna Tuoretta korianteria
  • Marinoi porsaanfileet gochujangilla, soijakastikkeella ja riisiviinietikalla. Paista fileet kuumassa pannussa.

  • Keitä ramen-nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.

  • Kiehauta kananmuna pehmeäksi ja kuori.

  • Kokoa bowl: laita kulhoon nuudelit, possu, porkkanasuikaleet ja kevätsipulit. Lisää keitetty kananmuna päälle ja koristele tuoreella korianterilla.

Gato Negro Cabernet Sauvignon 8%
6 95
0.75 L

Gato Negro Cabernet Sauvignon 8%

Lue lisää