Lasiin ja lautaselle: cabernet sauvignon ja possu-ramen
Mausteinen possu-ramen ja Gato Negro Cabernet Sauvignon
Tumman marjaisa cabernet sauvignon täydentää korealaisen mausteisen possun ja ramenin umamista makua.
Resepti
Mausteinen possu-ramen
200 g porsaanfileetä 1 rkl gochujang (korealainen chilitahna) 2 rkl soijakastiketta 1 rkl riisiviinietikkaa 200 g ramen-nuudeleita 1 porkkana 2 kevätsipulia 1 kananmuna Tuoretta korianteria

Marinoi porsaanfileet gochujangilla, soijakastikkeella ja riisiviinietikalla. Paista fileet kuumassa pannussa.
Keitä ramen-nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
Kiehauta kananmuna pehmeäksi ja kuori.
Kokoa bowl: laita kulhoon nuudelit, possu, porkkanasuikaleet ja kevätsipulit. Lisää keitetty kananmuna päälle ja koristele tuoreella korianterilla.
