4 x viini pääsiäisen herkuille
Viini suklaan kanssa: b.io Primitivo Vino Biologico
Suklaan ja punaviinien erilaiset tanniinit riitelevät helposti keskenään, mutta pyöreänä ja hilloisena B.io Primitivo Vino Biologico antaa suussa tilaa myös pääsiäisen tummille suklaaherkuille.
Viini lampaan kanssa: Marqués de Cáceres Crianza
Lammas vaatii kylkeensä rustiikkisen ja sopivasti luonteikkaan viinin mätsäämään tämän aromaattisen pääsiäislihan makuun. Miellyttävästi kirpeää hillomaisuutta ja pehmeitä tanniineja tarjoileva Marqués de Cáceres Crianza antaa maanläheisenä ja mutkattomana ruokaviininä lampaan loistaa pääsiäisaterian kunkkuna.
Viini juustojen kanssa: Yali Wetland Reserva Carmenere
Viini nautiskeluun ja tapaksille: Peter Lehmann Portrait Shiraz
Pääsiäisen nautiskeluviinillä tulee olla luonnetta ja sitä tästä aussipunkusta ei uuvu. Kypsän tanniininen ja maukkaan aromikas Peter Lehmannin Potrait Shiraz on omiaan avattavaksi pääsiäisateriaa kokkaillessa tai takan äärellä tunnelmoidessa. Samalla voi napsia suuhunsa muutamia runsaanmakuisia ilmakuivattu kinkku- ja leikkelesiivuja, sillä viini on tummasävyisen mausteisena ja muhevana kelpo lihaviini.