Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search

Lasiin ja lautaselle: Eton Mess ja kuohuviini

Mansikka-basilika-lime Eton Mess ja Freixenet Asti

Juoma ja ruoka, Viinit, Ruoka ja juoma, Ruoka & juoma

Tämä mansikka-basilika-lime -versio Eton Messistä on herkullinen yhdistelmä makeutta, raikkautta ja hieman yrttistä vivahdetta, joka täydentää asti-kuohuviinin raikkaan makean maun.

Resepti

Mansikka-basilika-lime Eton Mess

200 g tuoreita mansikoita 1 dl vispikermaa (tai kookoskermaa) 1 rkl tomusokeria 2 rkl tuoretta basilikaa silputtuna 1 rkl limemehua 2 marenkia 1 rkl limen kuorta raastettuna
  • Vatkaa vispikerma (tai kookoskerma) ja tomusokeri vaahdoksi. Lisää basilikan silputut lehdet ja limemehu kermavaahtoon, sekoita varovasti, jotta maut sekoittuvat hyvin.

  • Pilko mansikat pieniksi paloiksi ja laita ne kulhoon. Raasta limen kuorta mansikoiden päälle ja sekoita hyvin.

  • Murra marengit pieniksi paloiksi ja lisää ne kermavaahtoon. Sekoita varovasti, jotta koostumus pysyy kevyenä ja ilmavana.

  • Aseta mansikat kulhoihin tai tarjoilulautaselle. Lisää päälle basilika-lime-kermavaahtoseos ja sekoita kevyesti. Koristele vielä tuoreella basilikalla ja raastetulla limen kuorella.

Freixenet Asti
0.75 L

Freixenet Asti

Piemonte

Lue lisää