Lasiin ja lautaselle: Helle-kuohuviini ja mangonachot
Mangonachot lime-kermavaahdolla ja Helle Sparkling Extra Dry
Täydellinen naposteltava kesän piknikille tai illanistujaisiin kuohuviinin kera.
Resepti
Mangonachot tuoreella korianterilla ja lime-kermavaahdolla
2 kypsää mangoa (säilyke tai pakaste) 1 punasipuli 1 punainen paprika 1 pieni chili 1 lime 1/2 dl tuoretta korianteria 1 rkl hunajaa 1 pieni pussi nachoja 1 dl vispikermaa 1 rkl tuoretta lime-mehua Suolaa ja pippuria maun mukaan

Mangosalsa: Kuori ja kuutioi mango. Hienonna punasipuli, paprika ja chili. Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja mausta hunajalla, limen mehulla, suolalla ja pippurilla. Lisää tuore korianteri sekaan ja sekoita hyvin.
Lime-kermavaahto: Vatkaa vispikerma vaahdoksi ja lisää limen mehu sekä vähän raastettua limen kuorta. Voit makeuttaa sitä hieman hunajalla, jos haluat.
Dippaile ja nauti Helle-kuohuviinin kera!
