Lasiin ja lautaselle: chileläinen valkoviini ja lohiceviche
Casa Ruidiaz Cuvée Especial Sauvignon Blanc ja lohiceviche
Chileläinen Sauvignon Blanc nostaa raikkaan hedelmäisen cevichen parhaat puolet esiin.
Resepti
Lohiceviche avokadolla ja mango-twistillä
200 g lohta (tai katkarapuja) 1 avokado 1 lime 1/2 keltainen paprika 1/2 kypsä mango 1 rkl tuoretta korianteria 1 punasipuli 4 pientä tortillaa Suolaa ja mustapippuria

Leikkaa lohi pieniksi kuutioiksi ja purista limen mehu lohen päälle. Anna marinoitua jääkaapissa noin 10-15 minuuttia, kunnes lohi hieman kypsyy limen hapossa.
Kuori ja pilko avokado sekä mango pieniksi kuutioiksi. Hienonna myös keltainen paprika ja korianteri. Viipaloi punasipuli ohuiksi renkaiksi.
Sekoita marinoitunut lohi, avokado, mango, paprika, korianteri ja punasipuli. Lisää limekuorta ja mausta suolalla sekä mustapippurilla oman maun mukaan.
Täytä tortillat: Lämmitä tortillat nopeasti pannulla. Täytä tortillat ceviche-seoksella ja tarjoile heti.
