Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search

Lasiin ja lautaselle: chileläinen valkoviini ja lohiceviche

Casa Ruidiaz Cuvée Especial Sauvignon Blanc ja lohiceviche

Juoma ja ruoka, Viinit, Ruoka ja juoma, Ruoka & juoma

Chileläinen Sauvignon Blanc nostaa raikkaan hedelmäisen cevichen parhaat puolet esiin.

Resepti

Lohiceviche avokadolla ja mango-twistillä

200 g lohta (tai katkarapuja) 1 avokado 1 lime 1/2 keltainen paprika 1/2 kypsä mango 1 rkl tuoretta korianteria 1 punasipuli 4 pientä tortillaa Suolaa ja mustapippuria
  • Leikkaa lohi pieniksi kuutioiksi ja purista limen mehu lohen päälle. Anna marinoitua jääkaapissa noin 10-15 minuuttia, kunnes lohi hieman kypsyy limen hapossa.

  • Kuori ja pilko avokado sekä mango pieniksi kuutioiksi. Hienonna myös keltainen paprika ja korianteri. Viipaloi punasipuli ohuiksi renkaiksi.

  • Sekoita marinoitunut lohi, avokado, mango, paprika, korianteri ja punasipuli. Lisää limekuorta ja mausta suolalla sekä mustapippurilla oman maun mukaan.

  • Täytä tortillat: Lämmitä tortillat nopeasti pannulla. Täytä tortillat ceviche-seoksella ja tarjoile heti.

Casa Ruidiaz Cuvée Especial Sauvignon Blanc 8%
0.75 L

Casa Ruidiaz Cuvée Especial Sauvignon Blanc 8%

Lue lisää