Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search

Lasiin ja lautaselle: sauvignon blanc ja kuhaa

Kuhaa, parsaa, uusia perunoita ja JP. Chenet Sauvignon Blanc

Juoma ja ruoka, Viinit, Ruoka ja juoma, Ruoka & juoma

Ranskalainen sauvignon blanc tuo esiin kalan, parsan ja perunoiden raikkaat maut, upea kesäruoka!

Resepti

Kuhaa, parsaa ja uusia perunoita

4 kalafileetä (esim. kuhaa tai turskaa) 500 g uusia perunoita 1 nippu parsaa 1 sitruuna Oliiviöljyä Suolaa ja pippuria Tuoretta tilliä
  • Keitä uudet perunat ja höyrytä parsat.

  • Grillaa tai paista kalafileet pannulla oliiviöljyssä, mausta suolalla ja pippurilla.

  • Tarjoile kala perunoiden, parsan ja sitruunan kera, koristele annokset tillillä.

JP. Chenet Sauvignon Blanc 8%
9 19
0.75 L

JP. Chenet Sauvignon Blanc 8%

Lue lisää