Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search

Lasiin ja lautaselle: roseeviini ja kesäkurpitsa-fetajuustosalaatti

Kesäkurpitsa-fetajuustosalaatti ja Gato Negro Rose

Juoma ja ruoka, Viinit, Ruoka ja juoma, Ruoka & juoma

Raikkaan kesäinen salaatti ja roseeviini vievät mielikuvitusmatkalle Välimerelle.

Resepti

Kesäkurpitsa-fetajuustosalaatti

200 g kesäkurpitsaa 1 punasipuli 100 g fetajuustoa 100 g viinirypäleitä 1 rkl oliiviöljyä 1 rkl balsamiviinietikkaa 1 rkl hunajaa 1/2 sitruuna 1/4 tl kuivattua chiliä Tuoretta minttua Pinjansiemeniä Vadelmia
  • Leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi suikaleiksi. Paista kesäkurpitsaa pannulla oliiviöljyssä 2–3 min. kunnes se pehmenee, mutta ei täysin kypsy.

  • Sekoita pienessä kulhossa oliiviöljy, balsamiviinietikka, hunaja, sitruunan mehu ja raastettu kuori. Lisää ripaus kuivattua chiliä, jos haluat annokseen pientä potkua. Sekoita hyvin.

  • Lisää paistetut kesäkurpitsat, puolitetut viinirypäleet, feta ja punasipulit ohuina viipaleina kulhoon. Lisää vielä tuoreita mintunlehtiä ja vadelmia, sekä paahdettuja pinjansiemeniä.

  • Kaada kastike salaatin päälle ja sekoita.

Gato Negro Smooth Semi Sweet Rosé 8%
6 95
0.75 L

Gato Negro Smooth Semi Sweet Rosé 8%

Lue lisää