Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search

Lasiin ja lautaselle: italialainen valkoviini ja kasvispasta

Kasvispasta ja Zensa Bianco Organico

Juoma ja ruoka, Viinit, Ruoka ja juoma, Ruoka & juoma

Valmista raikas kasvispasta kevyelle kesäillalliselle. Annoksen viimeistelee italialainen luomuvalkoviini.

Resepti

Kasvispasta ja paahdettu pinaatti-parmesaanikastike sitruunalla

250 g pastaa 1 kesäkurpitsa 1 paprika 2 valkosipulinkynttä Tuoretta basilikaa Tuoretta pinaattia 50 g parmesaania 1 rkl balsamicoa 2 rkl pinjansiemeniä Oliiviöljyä 1 sitruuna Suolaa ja pippuria
  • Paista valkosipulia pannulla öljyssä muutaman minuutin ajan. Lisää kasvikset ja paista kunnes ne ovat pehmeitä ja saaneet hieman väriä.

  • Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja säästä hieman keitinvettä kastiketta varten.

  • Laita pannulle hieman oliiviöljyä. Lisää tuore pinaatti ja paista, kunnes se hieman kutistuu. Lisää raastettu parmesaani ja sekoita hyvin. Lisää tarvittaessa tilkka pastan keitinvettä.

  • Yhdistä kaikki ainekset, mausta suolalla, pippurilla ja balsamicolla. Lisää pastaan raastettua sitruunankuorta ja purista joukkoon tuoretta sitruunamehua. Ripottele päälle paahdettuja pinjansiemeniä ja tuoretta basilikaa.