Lasiin ja lautaselle: italialainen valkoviini ja kasvispasta
Kasvispasta ja Zensa Bianco Organico
Valmista raikas kasvispasta kevyelle kesäillalliselle. Annoksen viimeistelee italialainen luomuvalkoviini.
Resepti
Kasvispasta ja paahdettu pinaatti-parmesaanikastike sitruunalla
250 g pastaa 1 kesäkurpitsa 1 paprika 2 valkosipulinkynttä Tuoretta basilikaa Tuoretta pinaattia 50 g parmesaania 1 rkl balsamicoa 2 rkl pinjansiemeniä Oliiviöljyä 1 sitruuna Suolaa ja pippuria

Paista valkosipulia pannulla öljyssä muutaman minuutin ajan. Lisää kasvikset ja paista kunnes ne ovat pehmeitä ja saaneet hieman väriä.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja säästä hieman keitinvettä kastiketta varten.
Laita pannulle hieman oliiviöljyä. Lisää tuore pinaatti ja paista, kunnes se hieman kutistuu. Lisää raastettu parmesaani ja sekoita hyvin. Lisää tarvittaessa tilkka pastan keitinvettä.
Yhdistä kaikki ainekset, mausta suolalla, pippurilla ja balsamicolla. Lisää pastaan raastettua sitruunankuorta ja purista joukkoon tuoretta sitruunamehua. Ripottele päälle paahdettuja pinjansiemeniä ja tuoretta basilikaa.