Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search

JP. Chenet juhlii 40-vuotisjuhliaan

Ruokavaikuttaja Teresa Välimäen ruokasuositukset JP. Chenetin viinien seuraan!

Viinit

JP. Chenet on 40 vuotta vanha brändi, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti. Sen viinit edustavat ranskalaista laatua ja elämäntapaa, ja ne ovat helppoja yhdistää erilaisiin ruokiin. Teresa tuntee ranskalaisen elämäntavan ja mikä olisikaan ranskalaisempaa kuin rento illallinen ja JP. Chenetin kenokaulainen viini! Olipa kyseessä arki-illallinen tai juhlahetki, JP. Chenet -viinit tarjoavat laadukkaita ja helppoja vaihtoehtoja niin viininystäville kuin ruoanlaittajillekin.

Laatu ja puhtaus: JP. Chenetin viinit ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja puhtaudestaan. Ne valmistetaan huolellisesti valituista rypäleistä, ja niiden maku on tasapainoinen ja miellyttävä.

Helppous ja monipuolisuus: JP. Chenetin viinit ovat helppoja yhdistää erilaisiin ruokiin. Ne sopivat niin arki-illallisille kuin juhlahetkiinkin. Brändi tarjoaa vaihtoehtoja niin kuivista kuin makeista viineistä, joten jokainen löytää varmasti oman suosikkinsa.

Ranskalainen perinne: JP. Chenet on 40 vuotta vanha brändi, joka edustaa ranskalaista viiniperinnettä. Sen viinit ovat saaneet mainetta ympäri maailmaa, ja ne ovat luotettava valinta niin aloittelijoille kuin viinien harrastajillekin. Osa tuottajista valmistaa viiniä jo kolmannessa sukupolvessa. Ihmiset sekä läheinen yhteistyö tuottajien kanssa onkin yksi suurimmista tekijöistä viinien laadun takana.

Tunnetut yhteistyöt: JP. Chenet tekee yhteistyötä ruokabloggaaja Teresa Välimäen kanssa. Teresa tunnetaan helpoista arkiruokaresepteistään, ja hänen vinkkinsä ovat täydellinen lisä JP. Chenet -viinien rinnalle.

JP. Chenet -viinit tarjoavat laadukkaita ja helppoja vaihtoehtoja niin viininystäville kuin ruoanlaittajillekin

 

JP. Chenet Cabernet-Syrah on houkutteleva ranskalainen punaviini, joka tarjoaa täydellisen tasapainon. Tämä intensiivisen hedelmäinen viini on silkkisen pehmeä. Sen aromit ovat kirsikkaa ja mustaherukkaa, ja siinä on ripaus lakritsia ja mausteista pippuria. Viini on rubiininpunainen, voimakas ja kirkas. Se sopii mainiosti ystävien kanssa nautittavaksi hyvän lihan tai juustojen kera. Tarjoile viini 16–18 asteessa.

JP. Chenet Cabernet Syrah
10 28
0.75 L

JP. Chenet Cabernet Syrah

IGP Pays d’Oc

Lue lisää
JP. Chenet Medium Sweet
9 99
0.75 L

JP. Chenet Medium Sweet

IGP Côtes de Thau

Lue lisää

JP. Chenet Medium Sweet puolestaan on toinen helppo valinta. Tämä makeampi viini on myös ranskalainen ja tarjoaa puhtaan ja raikkaan makuelämyksen. Sen hedelmäiset aromit ja pehmeä maku tekevät siitä ihanteellisen arkiruokien kumppanin. Kokeile sitä esimerkiksi mausteisen aasialaisen ruoan tai makeiden jälkiruokien kanssa. JP. Chenet Medium Sweet on vaivaton valinta, joka sopii moniin tilanteisiin.

Ruokavaikuttaja Teresa Välimäki yhdisti hieman makean JP. Chenet Medium Sweet -viinin paistetuille persikoille kookoskinuskin ja jugurttikerman kera. Tämä kevyen makea viini on täydellinen pari myös suomalaisille makeille mansikoille.

Resepti

Paistettua persikkaa, kookoskinuskia ja jugurttikermaa

4 annosta

4 kypsää persikkaa 2 rkl voita 2 rkl tummaa siirappia tai vaahterasiirappia 2 rkl rommia

Kookoskinuski

2 dl kookoskermaa 2 dl ruokokidesokeria tai fariinisokeria ripaus vaniljajauhetta

Jugurttikerma

2 dl kuohukermaa 1 dl paksua maustamatonta jugurttia 2 rkl tomusokeria
  • Valmista ensin kinuski. Mittaa ainekset kattilaan, sekoita ja kiehauta. Keitä poreillen ja välillä sekoittaen noin 20 minuuttia, tai kunnes seos on muuttunut paksuksi ja kinuskimaiseksi. Jäähdytä hieman.

  • Vaahdota kerma ja jugurtti vaahdoksi, mausta tomusokerilla.

  • Halkaise persikat, poista kivet ja leikkaa lohkoiksi.

  • Sulata voi paistinpannulla ja paista lohkojen pintaan väriä. Lisää siirappi ja rommi ja kiehauta seos. Paista minuutti pari.

  • Lusikoi kinuskia, persikoita ja jugurttikermaa annoskulhoihin ja nauti!

Hartwall VIP – Suomen kuplivin yhteisö

Hartwall VIP-klubin jäsenenä pääset juoma-alan sisäpiiriin: saat kuumimmat juomatrendit suoraan sähköpostiisi, osallistut automaattisesti kuukausittaisiin arvontoihin ja saat virkistäviä etuja. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitä suomalaiset tulevaisuudessa juovat!