Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search

Lasiin ja lautaselle: chileläinen punaviini ja entrecôte

Entrecôte, chimichurri ja Casa Ruidiaz Cuvée Especial Cabernet Sauvignon

Juoma ja ruoka, Viinit, Ruoka ja juoma, Ruoka & juoma

Chileläinen cabernet sauvignon – täydellinen yhdistelmä pihville ja yrttisen mausteiselle kastikkeelle!

Resepti

Grillattu entrecôte ja chimichurri

Entrecôte

4 pihviä (entrecôte) 2 rkl oliiviöljyä 2 valkosipulinkynttä Suolaa ja mustapippuria Tuoreita yrttejä, kuten timjamia tai rosmariinia

Chimichurri-kastike

1 dl tuoretta lehtipersiljaa hienonnettuna 2 rkl punaviinietikkaa 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna 1/2 dl oliiviöljyä 1/4 tl chilihiutaleita 1/4 tl suolaa 1/4 tl mustapippuria 1 rkl tuoretta sitruunamehua
  • Sekoita kaikki chimichurrin ainekset kulhossa ja sekoita hyvin. Anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua.

  • Levitä pihville oliiviöljyä, murskattua valkosipulia, yrttejä, suolaa ja pippuria. Anna marinoitua jääkaapissa vähintään 30 min. ennen grillaamista.

  • Grillaa tai paista pihviä keskilämmöllä noin 4-5 min. kummaltakin puolelta pihvin paksuudesta riippuen.

  • Anna pihvin levätä 5-10 min., jotta pihvi pysyy mehukkaana. Kaada runsaasti chimichurri-kastiketta pihville tai tarjoile erikseen dippikastikkeena. Tarjoile grillattujen kasvisten ja paahdettujen perunoiden kera.

Casa Ruidiaz Cuvée Especial Cabernet Sauvignon 8%
0.75 L

Casa Ruidiaz Cuvée Especial Cabernet Sauvignon 8%

Lue lisää