Inspiroidu Inspiroidu Trendit ja vinkit Hyvinvointi Bränditarinat Juoma ja ruoka Olut Viinit vanha Kaikki Instagram Instagram Hartwall Viinisi Inspiroidu viineistä Juoma ja ruoka, Ruoka ja juoma Omenastruudeli 2.0 on Oktoberfestin hittiherkku Omenastruudeli on Oktoberfest-jälkiruoka numero yksi – mutta teimme siitä entistä paremman! Omenat keitetään siideriliemessä, struudeli leivotaan nätin pyöreäksi kakuksi, ja ohessa tarjottava kermavaahtokin saa makua omenasiideristä. Juoma ja ruoka, Olut, Ruoka ja juoma, Olut ja ruoka, Sesonki Täydellinen dippi, jossa yhdistyvät olut ja juusto Varoitus: tähän dippiin jää koukkuun! Sulatettua juustoa, loraus olutta ja ripaus valkosipulia – lopputulos on kulhollinen syntisen houkuttelevaa herkkua. Toimii niin Oktoberfestin pretzeleiden kanssa kuin koska tahansa sipsien seurana. Juoma ja ruoka, Olut, Olut ja ruoka, Sesonki Helppo Oktoberfest-eväs: paahdettua kanaa ja lohkoperunoita Paahdettu kana on Oktoberfestin klassikkoruoka. Sen voi tarjoilla lautasen sijasta myös näppäristä take away -tötteröistä. Valmis kokonainen broileri, itse tehdyt lohkoperunat ja herkullinen olut-maustevoi – ja evästuutti kädessä olutjuhlaan! Juoma ja ruoka, Olut, Ruoka ja juoma, Olut ja ruoka, Sesonki Hodarit & bratwurst – resepti, jolla teet Oktoberfestin parhaat eväät Kun haluat helpot ja herkut Oktoberfest-tarjoilut, ratkaisu on bratwurst-hotdogit. Hauduta makkarat oluessa ja lisää sämpylöiden täytteeksi myös hapankaalia, niin olutjuhlan kuuluisat maut ovat kasassa. Olut, Tietoa oluesta, Oluttrendit, Alkoholiton Oluttasting on hyvä tapa oppia oluista – asiantuntijan vinkit maisteluun Oluenystävän takuuonnistunut illanvietto on oluttasting, mutta kuinka maistelut kannattaa järjestää? Millaisia oluita ja kuinka monta, miten ne tarjoillaan ja mihin pitäisi kiinnittää huomiota? Lue tästä asiantuntijamme vinkit. Juoma ja ruoka, Viinit Makupari: Dopff Riesling Cuvee Europe & jättikatkarapupasta Maukkaat kala- ja äyriäisateriat sekä herkulliset valkoviinit kuuluvat yhteen. Vedet kielelle herauttavat äyriäisateriat suorastaan hykertelevät sitruunaisen ja hapokkaan Alsacen valkoviinin kera. Juoma ja ruoka, Trendit ja vinkit, Ruoka ja juoma Uudet rapujuhlalaulut kertovat loppukesästä, ravuista ja yhteisistä hetkistä Ei rapujuhlia ilman snapsilauluja! Mutta perinteisen Helan går -rallatuksen sijaan tämän kesän saksiniekkakemuissa ryyppyjä säestetään Hartwallin sanoittamilla rapulauluilla. Juoma ja ruoka, Trendit ja vinkit Trendikkäimmässä kesäkeittiössä maistuvat Lähi-idän maut Onko muka parempaa tapaa viettää kesäiltaa, kuin kutsua ystävät koolle, kokata porukalla ja syödä ulkona? Maistuva, näyttävä ja superhelppo illallinen syntyy Lähi-idän tyyliin – ruokajuomana toimii raikkaan sitruksinen, sokeriton 7UP Free. Juoma ja ruoka, Viinit Hyötyä hyönteisistä Luomuviininviljeyssä ei käytetä kemikaaleja tai myrkyllisiä torjunta-aineita vaan maaperää hoidetaan luonnonmukaisesti säilyttäen luonnon monimuotoisuus. Erityisesti alkuperäislajikkeiden säilymiseen panostetaan sillä ne ovat luonnostaan vastustuskykyisiä paikallisille tuholaisille ja sopeutuneita paikalliseen ilmastoon. Näytä edelliset 30 / 60 Näytä lisää Juomat: Juomat elämän jokaiseen hetkeen Herkullisesta juomavalikoimastamme löydät uudet ja vanhat virkistävät suosikkisi. Tutustu
Juoma ja ruoka, Ruoka ja juoma Omenastruudeli 2.0 on Oktoberfestin hittiherkku Omenastruudeli on Oktoberfest-jälkiruoka numero yksi – mutta teimme siitä entistä paremman! Omenat keitetään siideriliemessä, struudeli leivotaan nätin pyöreäksi kakuksi, ja ohessa tarjottava kermavaahtokin saa makua omenasiideristä.
Juoma ja ruoka, Olut, Ruoka ja juoma, Olut ja ruoka, Sesonki Täydellinen dippi, jossa yhdistyvät olut ja juusto Varoitus: tähän dippiin jää koukkuun! Sulatettua juustoa, loraus olutta ja ripaus valkosipulia – lopputulos on kulhollinen syntisen houkuttelevaa herkkua. Toimii niin Oktoberfestin pretzeleiden kanssa kuin koska tahansa sipsien seurana.
Juoma ja ruoka, Olut, Olut ja ruoka, Sesonki Helppo Oktoberfest-eväs: paahdettua kanaa ja lohkoperunoita Paahdettu kana on Oktoberfestin klassikkoruoka. Sen voi tarjoilla lautasen sijasta myös näppäristä take away -tötteröistä. Valmis kokonainen broileri, itse tehdyt lohkoperunat ja herkullinen olut-maustevoi – ja evästuutti kädessä olutjuhlaan!
Juoma ja ruoka, Olut, Ruoka ja juoma, Olut ja ruoka, Sesonki Hodarit & bratwurst – resepti, jolla teet Oktoberfestin parhaat eväät Kun haluat helpot ja herkut Oktoberfest-tarjoilut, ratkaisu on bratwurst-hotdogit. Hauduta makkarat oluessa ja lisää sämpylöiden täytteeksi myös hapankaalia, niin olutjuhlan kuuluisat maut ovat kasassa.
Olut, Tietoa oluesta, Oluttrendit, Alkoholiton Oluttasting on hyvä tapa oppia oluista – asiantuntijan vinkit maisteluun Oluenystävän takuuonnistunut illanvietto on oluttasting, mutta kuinka maistelut kannattaa järjestää? Millaisia oluita ja kuinka monta, miten ne tarjoillaan ja mihin pitäisi kiinnittää huomiota? Lue tästä asiantuntijamme vinkit.
Juoma ja ruoka, Viinit Makupari: Dopff Riesling Cuvee Europe & jättikatkarapupasta Maukkaat kala- ja äyriäisateriat sekä herkulliset valkoviinit kuuluvat yhteen. Vedet kielelle herauttavat äyriäisateriat suorastaan hykertelevät sitruunaisen ja hapokkaan Alsacen valkoviinin kera.
Juoma ja ruoka, Trendit ja vinkit, Ruoka ja juoma Uudet rapujuhlalaulut kertovat loppukesästä, ravuista ja yhteisistä hetkistä Ei rapujuhlia ilman snapsilauluja! Mutta perinteisen Helan går -rallatuksen sijaan tämän kesän saksiniekkakemuissa ryyppyjä säestetään Hartwallin sanoittamilla rapulauluilla.
Juoma ja ruoka, Trendit ja vinkit Trendikkäimmässä kesäkeittiössä maistuvat Lähi-idän maut Onko muka parempaa tapaa viettää kesäiltaa, kuin kutsua ystävät koolle, kokata porukalla ja syödä ulkona? Maistuva, näyttävä ja superhelppo illallinen syntyy Lähi-idän tyyliin – ruokajuomana toimii raikkaan sitruksinen, sokeriton 7UP Free.
Juoma ja ruoka, Viinit Hyötyä hyönteisistä Luomuviininviljeyssä ei käytetä kemikaaleja tai myrkyllisiä torjunta-aineita vaan maaperää hoidetaan luonnonmukaisesti säilyttäen luonnon monimuotoisuus. Erityisesti alkuperäislajikkeiden säilymiseen panostetaan sillä ne ovat luonnostaan vastustuskykyisiä paikallisille tuholaisille ja sopeutuneita paikalliseen ilmastoon.