Inspiroidu Inspiroidu Trendit ja vinkit Hyvinvointi Bränditarinat Juoma ja ruoka Olut Kaikki Inspiroidu viineistä Juoma ja ruoka, Trendit ja vinkit, Ruoka ja juoma Herkullisin halloween-menu – kurpitsaa kolmella tavalla Halloween-illallisella menun juju on kurpitsa. Alkuun kurpitsakeittoa, pääruoaksi ribsejä ja peruna-kurpitsapaistosta, jälkiruoaksi kurpitsakakkua. Ja kaikki asianmukaisen kammottavasti koristeltuna! Trendit ja vinkit Tavoitteena olla maailman paras baarimestari – Liisa Lindroos kisaa maailman arvostetuimmassa baarimestarikilpailussa Liisa Lindroos kisaa jo toista kertaa maailman arvostetuimmassa baarimestarikilpailussa. Tänä vuonna hän on valmistautunut poikkeuksellisen hyvin: ”Ei sinne mennä läpsyttelemään vaan voittamaan.” Viinit, Viinitietoa Viiniammattilaisen matkassa Suomalais-itävaltalaisen Jenny Sternbergerin kiinnostus viinejä kohtaan vei Keski-Eurooppaan opiskelemaan viinitieteiden maisteriksi. Nykyään Hartwallilla viinien parissa työskentelevällä Jennyllä on monipuolinen tausta alalta – hän on tehnyt töitä muun muassa Alkossa sekä Domäne Wachaun viinitilalla Itävallassa. Vapaa-ajalla uusimpana kokeiluna on kasvattaa viiniköynnöksiä kotona Suomessa. Trendit ja vinkit Elämykset edellä: näin festareiden juomatarjonta on mullistunut Olutlasti pihaan, kättä päälle ja kaasutus takaisin panimolle? Tapahtumien juomakumppanuuteen kuuluu valtavasti muutakin kuin juomien toimittaminen pelipaikoille. Kaiken takana on kävijäkokemuksen tarkka viilaaminen, joka vaatii harkitun juoma- ja ruokavalikoiman rakentamista ja satoja tunteja työtä. Mitä Hartwallin tapahtumapäällikkö Juha Korvolalle jäi mieleen kuluneen tapahtumakesän huippuhetkinä? Olut, Tietoa oluesta, Oluttrendit Ideasta tuoppiin – näin trendistä syntyy uutuusolut Oluttrendien ennustaminen on joskus yhtä haastavaa kuin sään povaaminen. Uusia tuulia voi kuitenkin aistia, kun seuraa, mitä koko yhteiskunnassa tapahtuu, sanoo Tampereella sijaitsevan Hartwallin Maltti-panimon panimomestari Max Crawford. Olut, Tietoa oluesta Baarimestarin vinkit: Näin kaadat oluen oikeaoppisesti Sillä on merkitystä, miten oluen kaataa lasiin: juoman ulkonäkö, maku ja olo vatsassa oluen nauttimisen jälkeen riippuvat kaatotavasta. Näillä ammattilaisen opeilla kaadat oluesi oikein – katso video ja lue juttu! Juoma ja ruoka, Trendit ja vinkit, Ruoka ja juoma, Alkoholiton Näin vietät festarit ilman alkoholia – Darravapaan vinkit x 10 Festarit ovat monelle kesän kohokohta, ja musiikkielämysten lisäksi festareilta etsitään ruoka- ja juomaelämyksiä. Miten viettää onnistunut festariviikonloppu ilman alkoholia? Katso Darravapaa-yhteisön perustajien Lauran ja Katrin vinkit! Olut, Tietoa oluesta Pullosta, tölkistä vai lasista? Valitse oluesi tilanteen mukaan Mökkilaiturilla tölkki, festareilla muovituoppi, illallisella oikea olutlasi. Vaikka periaatteessa on kyse samasta juomasta, eri tilanteissa tarjoilutapa luo sen oikean tunnelman. Olut, Tietoa oluesta, Oluttrendit Trendikkäät IPA-oluet: 5 syytä IPAn suosion takana IPA-oluet ovat villinneet oluenystäviä jo joitain vuosia, eikä loppua näy! Yhä useampi ihastuu IPAn hedelmäisyyteen, katkeruuteen ja monipuolisuuteen: aina löytyy uusi IPA-tyyli ja uusia olutelämyksiä. Näytä edelliset 25 / 63 Näytä lisää Juomat: Juomat elämän jokaiseen hetkeen Herkullisesta juomavalikoimastamme löydät uudet ja vanhat virkistävät suosikkisi. Tutustu
Juoma ja ruoka, Trendit ja vinkit, Ruoka ja juoma Herkullisin halloween-menu – kurpitsaa kolmella tavalla Halloween-illallisella menun juju on kurpitsa. Alkuun kurpitsakeittoa, pääruoaksi ribsejä ja peruna-kurpitsapaistosta, jälkiruoaksi kurpitsakakkua. Ja kaikki asianmukaisen kammottavasti koristeltuna!
Trendit ja vinkit Tavoitteena olla maailman paras baarimestari – Liisa Lindroos kisaa maailman arvostetuimmassa baarimestarikilpailussa Liisa Lindroos kisaa jo toista kertaa maailman arvostetuimmassa baarimestarikilpailussa. Tänä vuonna hän on valmistautunut poikkeuksellisen hyvin: ”Ei sinne mennä läpsyttelemään vaan voittamaan.”
Viinit, Viinitietoa Viiniammattilaisen matkassa Suomalais-itävaltalaisen Jenny Sternbergerin kiinnostus viinejä kohtaan vei Keski-Eurooppaan opiskelemaan viinitieteiden maisteriksi. Nykyään Hartwallilla viinien parissa työskentelevällä Jennyllä on monipuolinen tausta alalta – hän on tehnyt töitä muun muassa Alkossa sekä Domäne Wachaun viinitilalla Itävallassa. Vapaa-ajalla uusimpana kokeiluna on kasvattaa viiniköynnöksiä kotona Suomessa.
Trendit ja vinkit Elämykset edellä: näin festareiden juomatarjonta on mullistunut Olutlasti pihaan, kättä päälle ja kaasutus takaisin panimolle? Tapahtumien juomakumppanuuteen kuuluu valtavasti muutakin kuin juomien toimittaminen pelipaikoille. Kaiken takana on kävijäkokemuksen tarkka viilaaminen, joka vaatii harkitun juoma- ja ruokavalikoiman rakentamista ja satoja tunteja työtä. Mitä Hartwallin tapahtumapäällikkö Juha Korvolalle jäi mieleen kuluneen tapahtumakesän huippuhetkinä?
Olut, Tietoa oluesta, Oluttrendit Ideasta tuoppiin – näin trendistä syntyy uutuusolut Oluttrendien ennustaminen on joskus yhtä haastavaa kuin sään povaaminen. Uusia tuulia voi kuitenkin aistia, kun seuraa, mitä koko yhteiskunnassa tapahtuu, sanoo Tampereella sijaitsevan Hartwallin Maltti-panimon panimomestari Max Crawford.
Olut, Tietoa oluesta Baarimestarin vinkit: Näin kaadat oluen oikeaoppisesti Sillä on merkitystä, miten oluen kaataa lasiin: juoman ulkonäkö, maku ja olo vatsassa oluen nauttimisen jälkeen riippuvat kaatotavasta. Näillä ammattilaisen opeilla kaadat oluesi oikein – katso video ja lue juttu!
Juoma ja ruoka, Trendit ja vinkit, Ruoka ja juoma, Alkoholiton Näin vietät festarit ilman alkoholia – Darravapaan vinkit x 10 Festarit ovat monelle kesän kohokohta, ja musiikkielämysten lisäksi festareilta etsitään ruoka- ja juomaelämyksiä. Miten viettää onnistunut festariviikonloppu ilman alkoholia? Katso Darravapaa-yhteisön perustajien Lauran ja Katrin vinkit!
Olut, Tietoa oluesta Pullosta, tölkistä vai lasista? Valitse oluesi tilanteen mukaan Mökkilaiturilla tölkki, festareilla muovituoppi, illallisella oikea olutlasi. Vaikka periaatteessa on kyse samasta juomasta, eri tilanteissa tarjoilutapa luo sen oikean tunnelman.
Olut, Tietoa oluesta, Oluttrendit Trendikkäät IPA-oluet: 5 syytä IPAn suosion takana IPA-oluet ovat villinneet oluenystäviä jo joitain vuosia, eikä loppua näy! Yhä useampi ihastuu IPAn hedelmäisyyteen, katkeruuteen ja monipuolisuuteen: aina löytyy uusi IPA-tyyli ja uusia olutelämyksiä.