Hurmaavin booli maistuu seljankukalle ja verigreipille
Juhlava ja näyttävä seljankukkabooli
Haussa juhlava booli kesään, joka on sekä tyylikäs että helppo valmistaa? Testaapa seljankukkaboolia! Herkän kaunis booli on täydellinen yhdistelmä hapokkuutta ja hienostunutta makeutta.
Ison porukan juhlissa, kuten valmistujaisissa tai muissa merkkipäivissä, booli on tuttu mutta niin kätevä ratkaisu juomatarjoiluun. Kerralla syntyy iso annos juhlajuomaa, ja kemujen aikana kenenkään ei tarvitse olla täyttämässä laseja, kun kukin huolehtii omasta janostaan. Kuohuviiniin valmistettu booli sopii hyvin myös alkumaljaksi.
Trendikäs ja tyylikäs seljankukkabooli syntyy seljankukkamehusta, verigreipistä ja Freixenet Prosecco Extra Dry -kuohuviinistä. Timjami antaa juomalle vielä lisää luonnetta. Koristeeksi seljankukkabooli saa verigreipinlohkoja ja timjaminoksia.
Resepti
Seljankukkabooli
1 ½ dl seljankukkamehutiivistettä muutama oksa timjamia 1 plo Freixenet Prosecco Extra Dry kuohuviiniä (0,75 l)
Valmistujaisboolin koristeluun
verigreippisiivuja tai -lohkoja tuoretta timjamiaMittaa seljankukkamehutiiviste ja verigreipistä puristettu mehu kulhoon ja lisää muutama oksa timjamia. Sekoittele hetken aikaa timjamia reunoja vasten puristellen, että timjamista irtoaa makua mehuun.
Siivilöi mehuseos boolimaljaan. Lisää kuohuviini ja runsaasti jäitä.
Koristele seljankukkabooli verigreippisiivuilla ja timjamin oksilla.
Vinkki! Seljankukkabooli pysyy pitkään kylmänä, kun sen viilentää isolla jääpalalla pienien sijaan. Voit tehdä hitaasti sulavan jääpalan esimerkiksi kuivakakkuvuokaan tai pakasterasioihin.
Hartwall VIP – Suomen kuplivin yhteisö
Hartwall VIP-klubin jäsenenä pääset juoma-alan sisäpiiriin: saat kuumimmat juomatrendit suoraan sähköpostiisi, osallistut automaattisesti kuukausittaisiin arvontoihin ja saat virkistäviä etuja. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitä suomalaiset tulevaisuudessa juovat!