Resepti: siemenleipä cashew-tahnalla
Perlage Sgàjo Prosecco on vivahteikas ja ryhdikäs prosecco; sen raikas maku on kuiva ja miellyttävän hapokas, siitä löytyy päärynäisiä ja sitruksisia aromeja sekä hentoa mausteisuutta. Luomu- ja vegaanisertifioitu prosecco on oiva pari antipastolle, ja se sopii täydellisesti kasvisruokien kanssa tarjottavaksi.
Cashewtahna:
150 g cashewpähkinöitä
3/4 dl vettä
2 rkl oliiviöljyä
1 tl suolaa
Lisäksi:
siemennäkkileipää
1 persimoni
1 granaattiomena
mustapippuria
Mittaa cashewtahnan ainekset teho-sekoittimeen ja soseuta tasaiseksi.
Halkaise granaattiomena ja irrota siemenet. Pese ja viipaloi persimoni. Asettele persimoniviipaleet suupalan kokoisten siemennäkkileipäpalojen päälle. Lusikoi pinnalle cashewtahnaa.
Koristele granaattiomenansiemenillä ja mausta rouhaisulla mustapippuria.
Perlage Sgàjo Extra Dry – vegaaninen prosecco
- DOC Prosecco Treviso – tulee siis Trevison laatuviinialueelta
- Valmistettu käsinpoimituista luomuviljellyistä Glera-rypäleistä
- Vegaanisertifioitu, eli missään tuotannon vaiheessa ei ole käytetty eläinperäisiä aineita
- Sgàjo on vivahteikas ja ryhdikäs prosecco; sen raikas maku on kuiva ja miellyttävän hapokas, siitä löytyy päärynäisiä ja sitruksisia aromeja sekä hentoa mausteisuutta. Saatavilla Alkosta.