Hei, ystävä!

Velvollisuutemme on kysyä jokaiselta sisääntulevalta paperit. Olethan täysi-ikäinen?

Kyllä
En

Moi, mitä etsit?

search
Juoma ja ruoka, Viinit:

Resepti: siemenleipä cashew-tahnalla

Tarjoa kauden juhlissa vegaanisia kasvisherkkuja ja laadukasta proseccoa.

Perlage Sgàjo Prosecco on vivahteikas ja ryhdikäs prosecco; sen raikas maku on kuiva ja miellyttävän hapokas, siitä löytyy päärynäisiä ja sitruksisia aromeja sekä hentoa mausteisuutta. Luomu- ja vegaanisertifioitu prosecco on oiva pari antipastolle, ja se sopii täydellisesti kasvisruokien kanssa tarjottavaksi.

perlage-pysty-2-4.3.jpgPerlage_pysty-4.3.jpg

Cashewtahna:

150 g cashewpähkinöitä
3/4 dl vettä
2 rkl oliiviöljyä
1 tl suolaa

Lisäksi:

siemennäkkileipää
1 persimoni
1 granaattiomena
mustapippuria

Mittaa cashewtahnan ainekset teho-sekoittimeen ja soseuta tasaiseksi.

Halkaise granaattiomena ja irrota siemenet. Pese ja viipaloi persimoni. Asettele persimoniviipaleet suupalan kokoisten siemennäkkileipäpalojen päälle. Lusikoi pinnalle cashewtahnaa.

Koristele granaattiomenansiemenillä ja mausta rouhaisulla mustapippuria.

 

Perlage Sgàjo Extra Dry – vegaaninen prosecco

  • DOC Prosecco Treviso – tulee siis Trevison laatuviinialueelta
  • Valmistettu käsinpoimituista luomuviljellyistä Glera-rypäleistä
  • Vegaanisertifioitu, eli missään tuotannon vaiheessa ei ole käytetty eläinperäisiä aineita
  • Sgàjo on vivahteikas ja ryhdikäs prosecco; sen raikas maku on kuiva ja miellyttävän hapokas, siitä löytyy päärynäisiä ja sitruksisia aromeja sekä hentoa mausteisuutta. Saatavilla Alkosta.