Alkoholiton Pommac Sour
Pommac Sour on juhlien tyylikkäin alkoholiton drinkki
Kun haluat samppanjan eleganssin mutta ilman alkoholia, sekoita Pommac Sour -drinkki samaan tyyliin kuin champagne sour: sitruunaa, sokeria sekä kuplat ja kuohut hienostuneesta Pommac Brutista.
Tunnetko jo Pommac Brutin? Ylellinen, samppanja-aromilla aateloitu Brut sopii alkoholittomana vaihtoehtona kaikkiin juhlavan kuohuviinin tai samppanjan hetkiin.
Pommac Brutista syntyy myös tyylikäs kuohuva mocktail champagne sourin henkeen. Pommac sour -drinkki on oivallinen esimerkiksi juhlien alkumaljaksi, sillä sitä on helppo valmistaa kerralla isokin määrä. Pommac-drinkin pohjalle tehtävän sitruuna-sokeriseoksen voi sekoittaa jo edellisenä päivänä, ja se säilyy suljetussa pullossa jääkaapissa.
Resepti
Pommac-drinkki champagne sour -tyyliin
1 rkl sitruunamehua 1 tl sokeria 1 dl Pommac Brutia koristeeksi kuivattu sitruunasiivu tai sitruunankuorisuikale
Sekoita sitruunamehu ja sokeri keskenään niin, että sokeri liukenee.
Kaada sitruunaseos kuohuviinilasin pohjalle ja kaada Pommac Brut päälle. Sekoita varovasti ja koristele Pommac-drinkki kuivatulla sitruunasiivulla tai sitruunankuorisuikaleella.
Vinkki! Pommac Sour -drinkin koristeeksi sopii kuivattu sitruunasiivu. Sitruunasiivuja on helppo kuivata kotioloissa joko kuivurilla tai uunissa. Leikkaa pesty (luomu)sitruuna ohuiksi siivuiksi ja levitä siivut leivinpaperille uunipellille. Kuivata 70 asteessa kiertoilmauunissa yön yli tai kunnes siivut ovat kuivia.