Raikkaan kupliva mangoprosecco
Kesäinen mangodrinkki – mangoprosecco, juoma johon rakastut!
Se on raikkaan kupliva. Se on trooppisen makea. Se on sopivasti tulinen. Se on mangodrinkki. Kesäinen mangoprosecco on kaikkea, mitä drinkiltä voi toivoa!
Tykkäätkö mangomargaritasta? Siinä tapauksessa tämä mangodrinkki tulee olemaan lempparisi. Mangoprosecco on yhtä hedelmäinen kuin margarita-versio, mutta proseccon kuplien ansiosta kepeämpi ja raikkaampi.
Ja kaiken huipuksi, tämä kesädrinkki on todella helppo valmistaa. Siis oikeasti helppo: vain kahta raaka-ainetta juomaan ja koristelut päälle.
Kaada lasiin makeaa mangonektaria ja kuohuvaa Mionettoa-proseccoa, ja pyörittele lasin reunat säpäkässä suola-chiliseoksessa. Koristeeksi vielä limen siivu ja jalopeno-rengas, ja paras kesädrinkki on valmis juotavaksi!
Resepti
Mangoprosecco
3 rkl mangonektaria 1 ½ dl Mionetto Prosecco DOC Treviso Brut 0,75 l -kuohuviiniä ½ lime suolaa sisältävää chilimausteseosta koristeeksi lime- ja jalopenoviipaleet
Koristele ensin lasin reunus. Kaada laakealle lautaselle chili-suolaseosta. Voit käyttää joko valmista mausteseosta tai tehdä sen itse: ripaus suolaa chilin joukossa riittää.
Sivele lasin reuna limen puolikkaalla ja pyörittele reunaa chili-suolaseoksessa.
Mittaa mangonektari lasin pohjalle, kaada päälle kuohuviini. Koristele proseccodrinkki jalapeno- ja limeviipaleilla.