Moi, mitä etsit?

search

Pelottavan polttava Ginger Joe

Ladataan sivua
Ginger Joe:

Pelottavan polttava Ginger Joe

Suunnittelitpa hilpeää halloweenia, notkuvien pöytien sadonkorjuuiltamia, perinteistä kekriä tai syksyisiä puutarhajuhlia pimenevässä yössä – inkiväärin polte ja oranssit viikset sopivat kattaukseen.

Pelottavan polttava Ginger Joe sopii syysjuhliin

Suunnittelitpa hilpeää halloweenia, notkuvien pöytien sadonkorjuuiltamia, perinteistä kekriä tai syksyisiä puutarhajuhlia pimenevässä yössä – inkiväärin polte ja oranssit viikset sopivat kattaukseen.

Aitoa inkivääriä sisältävä Ginger Joe polttelee kielellä kutkuttavasti ja täydentää syksyisen illan makupalettia. Valitsitpa pöytään kotoisia juureksia, näyttäviä kurpitsaruokia tai monivaiheisen maistelumenun, voit luottaa makeasti kuumottavaan inkivääriin.

Paitsi pelottavasti polttelevan makunsa ansiosta, Ginger Joe istuu syksyiseen kattaukseen myös värimaailmaltaan. Murretut ja oranssiin taittavat sävyt valtaavat kesän taittuessa sekä vaatetyylin että sisustuksen, joten on ainoastaan kohtuullista, että myös ruokapöydässä nähdään oranssin sävyjä.

Joko tiesit, miksi Ginger Joen ikonisten viiksien kärjissä lepattavat kullanhehkuiset liekit? Sukella Ginger Joen historiaan tästä!

Kaiverra kurpitsalyhty koristeeksi

Haluatko viedä halloweenin näyttävästi maaliin? Kaiverra kurpitsasta lyhtyjä tai tuunaa veikeä kurpitsacooleri illan juhlajuomille. Kokosimme alle aloittelijan vinkit kurpitsan kaivertamiseen. Varaa vierelle laastareita & ripaus huumoria ja muista, että vähän sinnepäin tehty kurpitsalyhty on aina parempi kuin kaupan hyllyyn jäänyt aikomus!

  1. Leikkaa kurpitsasta kansi ja kaiverra tiesi kurpitsan sisään terävällä veitsellä. Mattopuukko toimii oivallisesti, mutta myös jämäkkä pihviveitsi ajaa asiansa. Pidä napakasti kiinni, kurpitsa on liukasliikkeinen tyyppi.
  2. Koverra sisus ja siemenet irti veitsellä tai jäätelökauhalla ja siirrä sivuun odottamaan jatkokäsittelyä.
  3. Kaiverra, kunnes reunoilla on kauttaaltaan n. 1 cm kerros kurpitsaa, jotta et halkaise kuorta kaiverrusvaiheessa.

Joko tympäännyit näpertämiseen? Ei hätää – olet juuri kaivertanut itsellesi supertyylikkään coolerin! Lyö jääpalat isoon läpinäkyvään muovipussiin ja asettele kurpitsan sisään. Nosta Ginger Joet cooleriin ja rentoudu. Good job!

 

Piisaako sinnikkyyttä vielä? Hyvä, jatketaan!

  1. Piirrä silmät, nenä ja suu kurpitsan kylkeen tussilla. Ujuta terävä veitsi varovasti kuoresta läpi ja herätä Jack O’Lantern henkiin.
  2. Kun silmät, nenä ja suu ovat valmiit, talleta kurpitsa-siemenmössö jääkaappiin ja siivoa jäljet.
  3. Aseta kurpitsan sisään led-kynttilä tai kosteutta sietävää valonauhaa ja asettele koristeeksi ruokapöytään. Viimeistele syksyinen tunnelma ripottelemalla kurpitsan sisään kanelia tai muskottia, joilla loihdit tupaan tunnelmallisen tuoksun.

Kaiverrettu kurpitsa nahistuu vikkelästi, joten tähtää kaiverrustalkoot mahdollisimman lähelle kattaushetkeä. Tai tee kaivertamisesta ohjelmanumero ja järjestä leikkimielinen kaiverruskilpailu! Ulkona viileässä kurpitsalyhty viihtyy pidempään kuin ruokapöydän lämmössä.

Kaiverrustalkoissa syntynyt siemenhöttö on helppo jatkokäsitellä maukkaiksi suupaloiksi. Puhdista siemenet, suolaa ja öljyä ne uunipellillä ja paahda käännellen, kunnes sävy on kauniin rusehtava.

Kurpitsamassan voi soseuttaa ja pakastaa pienissä erissä tai lisätä saman tien sosekeittoon, joka toimii näppärästi alkupalana.