Moi, mitä etsit?

search

Ginger Joe – kipakka inkiväärijuoma

Ladataan sivua
Ginger Joe:

Ginger Joe – kipakka inkiväärijuoma

Terävä sihahdus, tunnusteleva hörppy ja PIM, olet hypnotisoitu! Kipakka inkiväärijuoma on raikas ja yllättävä nautinto, joka herättelee makunystyröitä uudella, kiinnostavalla tavalla.

Ginger Joe – kipakka ja raikas inkiväärijuoma alkoholilla tai ilman

Aitoa inkivääriä sisältävä Ginger Joe tarjoaa elämyksiä trendikkäälle nautiskelijalle, tyylikästä alkoholitonta juomaa etsivälle sekä gluteenitonta ruokavaliota noudattavalle kulinaristille.


Ihastu inkivääriin neljällä eri tavalla

Perinteinen Ginger Joe 4% on raikas, tyylikäs ja helppo valinta arkeen ja juhlaan. Pullo päivässä pitää inkiväärin kielellä. Jos et tiedä, voiko inkiväärin ja alkoholin muka oikeasti yhdistää, aloita tästä.

Päärynällä silattu Ginger Joe Pear 4% on helppo valinta sinulle, joka kallistut pääasiallisesti siiderityyppisiin juomiin. Päärynän makeus ja inkiväärin terävyys luovat houkuttelevan makumaailman lempeiden yllätysten ystävälle.

Erikoisvahva Ginger Joe Strong 6,5% sopii uskalikolle, jolle tavallinen ei ihan riitä. Mikäli kaipaat elämältä muutakin kuin torkkunappulan hapuilua, olet löytänyt etsimäsi. Vahva, voimakas ja vietikäs valinta oman elämänsä projektipäällikölle.

Alkoholiton Ginger Joe 0% on moderni valinta perinteisen alkoholittoman rinnalle, sillä kyseessä ei ole mikään lasten limsa. Alkoholiton Ginger Joe sopii mausteisia makuja arvostavalle nautiskelijalle, joka ei halua tehdä tyylittömiä kompromisseja. Nappaa perinteisesti pullossa tai koppaa keveämmin tölkissä!