Lonkero on virkistävä vaihtoehto ruokajuomaksi
Raikas ja monipuolinen ruokajuoma
Kun asiakas kaipaa ruoan seuraksi mietoa ja virkistävää juomaa, yllätä ja suosittele suomalaisten kansallisjuomaksikin tituleerattua lonkeroa. Sen makeus ja happamuus tasapainottavat toisiaan ja hiilihappo tuo raikkautta.
1. Hapokasta rasvaisen ruoan pariksi
Lonkeron sokeri toimii hyvänä vastinparina suolaisille ruoille. Greippilonkerossa on mukana myös happamuutta, minkä ansiosta se sopii hyvin yhteen rasvaisten ruokien, kuten tuhtien salaattien ja juustoisten pastojen, kanssa. Hiilihappo tuo raikkautta raskaiden suupalojen väliin.
Greippilonkeron maku on melko intensiivinen, joten sitä ei kannata parittaa kaikkein tulisimpien ruokien kanssa. Useimpien mietojen ja rasvaisten ruokien seurana se kuitenkin toimii hyvin. Ehdota pizzan kaverinksi kun täytteenä on äyriäisiä, tonnikalaa tai kinkkua.
2. Ananas sopii mausteisiin herkkuihin
Jos pizzassa on makeaa ananasta tai suolaista pepperonia, sen kanssa voi kokeilla ananaslonkeroa. Ananaslonkeron makeus ja hedelmäisyys pärjäävät myös mausteisille ruoille, kuten texmexille. Hedelmäinen juoma sopii hyvin myös kylmien salaattien kyytipojaksi.
Tarjoa juomaparituksissa jotain uutta ja yhdistä ananaslonkero makeisiin jälkiruokiin. Se on ihanan raikas makupari kermavaahtoa ja hedelmiä sisältäville kakuille ja leivoksille.
3. Nam, lonkerosorbettia!
Lonkerosta voi valmistaa sorbettia samppanjasorbetin tapaan. Se maistuu jälkiruokana ja toimii hyvin myös palate cleanserina. Tai laita vaniljajäätelöpallo cocktaillasiin ja kaada päälle jääkylmää mangolonkeroa. Kokeile rohkeasti erilaisia makuyhdistelmiä.
Tee lonkerotastingtarjous ja parita eri lonkeromakuja yhdessä pienten suolaisten ja makeiden naposteltavien kanssa.
Meillä on yhteinen tavoite - sinun liiketoimintasi kasvu!
Me Hartwallilla olemme enemmän kuin juomatoimittaja. Rakennamme kanssasi yhdessä kannattavaa Horeca- ja kauppaliiketoimintaa.